Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Η Βολιώτικη Χορωδία συμμετέχει στην Συναυλία «Άξιον Εστί» Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018



Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση η Βολιώτικη Χορωδία συμμετέχει στην παρουσίαση του εμβληματικού έργου «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη και ποίηση του νομπελίστα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη, που διοργανώνεται από την Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη», στις 9:15 μ.μ. με την Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Βόλου υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Ιωακείμ Μπαλτσαβιά.
Ερμηνεύουν επί σκηνής ως λαϊκός τραγουδιστής ο πολύ γνωστός Δημήτρης Μπάσης, ως ψάλτης ο βαρύτονος Ιορδάνης Παπάζογλου, και ως αφηγητής ο ηθοποιός-σκηνοθέτης Γρηγόρης Γαλάτης.
Τα χορωδιακά μέρη του έργου τραγουδούν η «Βολιώτικη Χορωδία» (διδασκαλία Στάσα Τζάλλα), η «Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας» (διδασκαλία Δημήτρης Καρβούνης) και ο Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Χορωδία Αταλάντης» (διδασκαλία Αντιγόνη Κερετζή). Τη μουσική επιμέλεια της συναυλίας έχει αναλάβει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Βόλου Ανδρέας Μιμαίος.
Η Βολιώτικη Χορωδία προσκαλεί τα μέλη της, τους φίλους της και όλο το κοινό του Βόλου και της περιοχής μας να παρακολουθήσουν την παρουσίαση αυτού του μεγαλειώδους έργου, που αποτελεί μνημείο της σύγχρονης ελληνικής τέχνης, το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας στο θερινό δημοτικό θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη».
Προπώληση εισιτηρίων: 10 & 5 ευρώ στο Κέντρο Πληροφόρησης «Δίαυλος» (καθημερινά 10π.μ.-2μ.μ & 6μ.μ-9μ.μ, από τις 2 Ιουλίου και μετά), στην οδό Σκενδεράνη 11 και την ημέρα της παράστασης, στο ταμείο του Θερινού Δημοτικού Θεάτρου Μελίνα Μερκούρη.

για το Διοικητικό Συμβούλιο της Βολιώτικης Χορωδίας
Ο Πρόεδρος                                                                                            Η Γ. Γραμματέας
Χαράλαμπος Σκυργιάννης                                                                           Αποστολία Βολιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου