Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Απόφοιτοι 2ου Γυμνασίου Αρρένων Βόλου 1971 - Συνάντηση 50ετίας

 

Αγαπητέ μας Συμμαθητή,

Φεβρουάριος 2021, επιστολή 2η σχετικά με τον εορτασμό των πενήντα (50) χρόνων από το καλοκαίρι της αποφοίτησής μας από το ένδοξο 2ο Γυμνάσιο Αρρένων Βόλου.

Όπως γράψαμε και στην προηγούμενη επιστολή μας ξεκινάμε από τώρα για να έχουμε τον χρόνο να οργανώσουμε το καλύτερο δυνατό, που θα το θυμόμαστε για πάντα στην μακρά υπόλοιπη ζωή μας.

Οπωσδήποτε δεν ξεχνάμε την ύπαρξη της πανδημίας του CoViD-19 και τις δυσκολίες που μπορεί να μας δημιουργήσει, αλλά θεωρούμε ότι δεν πρέπει να «παραδοθούμε» σ’ αυτήν! Θα οργανώσουμε τη γιορτή μας κανονικά κι ωραία, θα παρακολουθούμε την πορεία της πανδημίας κι αν χρειαστεί, την τελευταία στιγμή, θα την αναβάλουμε. Όμως ας είμαστε αισιόδοξοι και να δείτε που, στο τέλος, ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!! Πάμε λοιπόν με τον προγραμματισμό μας:

1.       Γενικό σκεπτικό: η γιορτή θα γίνει Παρασκευή βράδυ και Σάββατο πρωί. Παρασκευή βράδυ η συνάντηση και το κοινό μας δείπνο και Σάββατο πρωί ένα μνημόσυνο για τους Συμμαθητές που «έφυγαν» μέσα σ’ αυτά τα 50 χρόνια, μάλλον στην Παναγία Τρύπα. Στην συνέχεια θα πάμε στο Σχολείο για κουβέντα, φωτογραφίες και ίσως καφεδάκι. Θα υπάρχει ένα αναμνηστικό για τον καθένα μας και ένα αναμνηστικό της Συνάντησής μας που θα μείνει-εντοιχιστεί (θα δούμε πώς και τι) στο κτήριο του Σχολείου, στο οποίο κτήριο, ας μην ξεχνάμε, ήμασταν η πρώτη 6η που μετακόμισε από τις παράγκες! Αναφορικά με πρόσκληση σε καθηγητές, η μέχρι τώρα επικρατούσα άποψη είναι αρνητική. Αυτή την περίοδο Λυκειάρχης του 2ου είναι ο Συμμαθητής μας Γιώργος Χατζηκυριάκος.

2.       Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021. Πήγαμε την ημερομηνία στο μέσον του Σεπτέμβρη, μια εβδομάδα πιο μπροστά από την αρχικά προταθείσα, προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητες α) να γίνει η συνάντησή μας σε υπαίθριο χώρο, κάποια αυλή, ίσως στην «Αύρα» στον Άναυρο ή σε κάποιον άλλον ανοιχτό ή στεγασμένο χώρο, έχουμε καιρό μπροστά μας να επιλέξουμε το καλύτερο β) να μην υπάρχουν κάποιες απαγορεύσεις λόγω COVID και γ) να μπορέσουν να είναι κοντά μας κάποιοι Συμμαθητές που ζουν μακριά μας.

3.       Για το Λογότυπο δεν εκφράστηκαν αντιρρήσεις, άρα παραμένει και θα μας συνοδέψει σε όλη την χρονιά

Ξεκινάμε, λοιπόν, με κέφι και αισιοδοξία κι όλα θα γίνουν όσο καλύτερα γίνεται!

Ενημέρωσε, σε παρακαλούμε, όποιον γνωρίζεις ή συναντάς που δεν παίρνει τα ηλεκτρονικά μας μηνύματα. Πάρε υπόψη σου ότι καλούμε και όλους τους συμμαθητές των ενδιάμεσων ετών, που για οποιονδήποτε λόγο δεν τελείωσαν την 6η μαζί μας.

Βόλος,17 Φεβρουαρίου 2021, η «Οργανωτική Επιτροπή»

Βλάσης Βολιώτης, Μπάμπης Σκυργιάννης, Γιάννης Χιώτογλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου