Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Βολιώτικη Χορωδία - Βαφτιστικός 2 - ΔΤ 01
Ο «Βαφτιστικός» του Θεόφραστου Σακελλαρίδη
από την Βολιώτικη Χορωδία
στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη»
1 Ιουλίου 2016, ώρα 9:30 μμ. 

Η Βολιώτικη Χορωδία, ανταποκρινόμενη στο αίτημα εκατοντάδων συμπολιτών, που δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις του Μαρτίου, παρουσιάζει και πάλι την πιο δημοφιλή ελληνική οπερέτα, τον «Βαφτιστικό» του Θεόφραστου Σακελλαρίδη, σε μία και μοναδική παράσταση την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016, ώρα 9:30 μμ., στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη».

Αυτό το έργο επέλεξε να παρουσιάσει φέτος η Βολιώτικη Χορωδία, ελπίζοντας ότι θα εμποτίσει με λίγη από την δροσιά και την χαρά του τους θεατές, που τόση ανάγκη έχουν από ενέσεις αισιοδοξίας. Και για την επιλογή μας αυτή αισθανόμαστε ήδη δικαιωμένοι, καθώς οι τρεις παραστάσεις που δώσαμε στις αρχές Μαρτίου ικανοποίησαν απόλυτα το κοινό που γέμισε ασφυκτικά και τις τρεις βραδιές το θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας.
Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Ευάγγελου Κακάλια, με την συμμετοχή ολόκληρης της Βολιώτικης Χορωδίας και διακεκριμένων καλλιτεχνών.

Τραγουδούν και παίζουν:
Βιβίκα: Κατερίνα Αποστολοπούλου
Κική: Τζένη Χατζηδήμου
Ζαχαρούλης: Θωμάς Σκοτίδας
Πέτρος Χαρμίδης: Ιορδάνης Παπάζογλου
Συνταγματάρχης: Ευάγγελος Κακάλιας
Μάρκος Κορτάσης: Γιάννης Φελεσάκης
Αρχιτέκτων Μαρτής: Γαβριήλ Μουσκής
Στο πιάνο η Νεκταρία Παπαδημητρίου
Μουσική διεύθυνση και διδασκαλία Χορωδίας: Στάσα Τζάλλα
Χορογραφίες: Βάσω Τηλιοπούλου με την Σχολή Χορού Chorus Line

Προπώληση καρτών εισόδου από τους χορωδούς και από συγκεκριμένα σημεία που θα ανακοινωθούν σύντομα, τιμή 10 €, και 8 € για πολύτεκνους, τρίτεκνους, ανέργους και φοιτητές. Πώληση στο ταμείο του θεάτρου, δύο (2) ώρες πριν την έναρξη, ενιαία τιμή 12 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου